NOVOSTI

Slavimo Gospodina! Aleluja!

C

NOVI VIDEO I LINKOVI OCA JOSEPHA

Govor oca Joepha na konferenciji u Slovačkoj
Link – klikni ovdje 

Video Svete mise s pomoćnim biskupom de Jongom na otvaranju svečane adoracije u Smaktu 24.srpnja 2011.
Link – klikni ovdje 

Nova poljska web stranica
www.e-flame.eu


C

Prije nekoliko tjedana otac Joseph započeo je svoj jednosatni program uživo sa Flipina na katoličkoj TV postaji “Divine Mercy TV”  ( „TV Božanskog milosrđa). Svake nedjelje ispred Presvetog Sakramenta u kapelici TV postaje on govori o izabranoj vjerskoj temi. Neki gledatelji su već doživjeli ozdravljenja.

Ovaj TV prijenos „ Euharistijski plamen“ uživo se može pratiti i preko interneta i Jump televizije. Emitira se svake nedjelje u 5 sati poslije podne po lokalnom filipinskom vremenu. No, TV Božanskog milosrđa financira se donacijama i da biste mogli pratiti TV program potrebno se pretplatiti. Mjesečna pretplata košta 9,95 $, a tromjesečna 19,95 $. Ovdje želimo naglasiti da plaćeni iznos pretplate ide izravno i potpuno TV postaji, a ne ocu Josephu.

Ako ste zainteresirani možete se pretplatiti na slijedeći način: 

1. Otvorite link: www.jumptv.com/en/channel/dmc

2. Kliknite na polje:
Subscribe Now!

3. Zatim slijedite upute koje će vas voditi kroz postupak uplate pretplate.


C

Imenovanje
Otac Joseph je imenovan za direktora zajednice  Euharistijski plamen u Europi  i ostalim zemljama.

PDF

JPG

Učitaj tekst imenovanja

"Velečasni otac Joseph Vadakel također poznat pod imenom Sabu Sebastian ovime se imenuje za direktora za evangelizaciju zajednice Euharistijski plamen u Europi i  ostalim zemljama. Također mu se dopušta da, paralelno sa svojim studijem, učini sve što je potrebno za uspješno izvršavanje svoje nove dužnosti.  Ovim imenovanjem on dobiva pravo na sve pogodnosti, dužnosti i privilegije prema Pravilu Kongregacije misionara Presvetog Sakramenta.

Želim mu  uspjeh na novoj dužnosti.

 

Iz ureda Provincijala dana 20.prosinca 2006."


C

Nova  web stranica!
Na adresi  www.divine-mercy-eucharistic.com   nalazi se nova web stranica koju je o.Joseph na poseban način posvetio obiteljima. Izvolite, pogledajte!!!


C

Članak oca Josepha


C

Tražimo  prevodioce za ove web-stranice. Zainteresirane osobe mogu se javiti na  webmaster@ev-eucharistic.com


C

Od rujna prošle godine otac Joseph zamolio nas je da počnemo osnivati molitvene zajednice, koje bi trebale moliti na razne nakane za Crkvu i cijeli svijet. Od tada su mnoge molitvene zajednice započele s radom; okupljaju se svakoga petka u 19 sati i mole na zajedničke nakane kao i jedni za druge.

Kako bi se što većem broju ljudi omogućilo da se pridruži ovim molitvenim zajednicama, molimo vas da nam javite mjesto održavanja molitve. Na vaš zahtjev, podaci o vašoj molitvenoj zajednici bit će objavljeni ovdje na web-stranici, kako bi vaša zajednica mogla rasti, a mi se radovati povećanju broja članova.

Želite li posjetiti ili se pridružiti nekoj od od molitvenih zajednica "Euharistijski plamen "?
Pod naslovom Molitvena zajednica - Adrese možete pronaći podatke i kontakte za sve registrirane zajednice.


C Sve  novosti iz Medjugorja  možete pronaći ovdje: Medjugorje-Poruke