Book and Video of K-TV
 

Book   Video   Order / Info

Book " Jesus wischt deine Tränen ab"

Broschiert - Miriam-Verlag
Erscheinungsdatum: 2003
ISBN: 3874493156

Kraftvolle Heilungsexerzitien. Die Macht des Gotteswortes, die Gegenwart Jesu und die Eucharistie sind die Schlüssel, mit denen schwere Situationen verwandelt werden können. P. Joseph zeigt, dass jeder von uns zum Herzensgebet, zu starkem Glauben und zur Vergebung gelangen kann.

 

Extract of: "Jesus wischt deine Tränen ab"

Molitva za nutarnje iscjeljenje

Gospodine Isuse, zahvaljujemo ti za tvoju prisutnost punu ljubavi i za tvoju spremnost da nas dotakneš, da nas oslobodiš i da nas izliječiš. Mi te pozivamo da uđeš u naš život od trenutka našeg začeća pa sve do danas. Gospodine Isuse, mi u svojim srcima vjerujemo da nas dotičeš i liječiš. U toj vjeri želimo ti zahvaliti i slaviti te za prekrasno iskustvo tvog dodira, oslobođenja i izlječenja.  Isuse, zahvaljujemo ti, Isuse, hvalimo te, Isuse, slavimo te, Isuse, klanjamo ti se. Aleluja, Aleluja, Aleluja! Gospodine Isuse, tebi ništa nije nemoguće, smiluj nam se, sažali se nad nama, pošalji nam svoju snagu, pošalji nam svoje ozdravljenje.  Hvala ti, Isuse, slavimo te, Isuse, hvalimo te, Isuse, Aleluja, Aleluja, Aleluja !

Zatvorite oči i gledajte Isusa kako stoji pred vama. Marija, Lazarova sestra, reče Isusu: "Dođi i vidi, Gospodine. "  Budi poput Marije i reci mu : " Dođi , Gospodine, Isuse, dođi u moj život , prođi sa mnom kroz moj život i vidi što mi se dogodilo u životu." Možda patiš od tuge, straha i tjeskobe. Predaj sve te osjećaje Isusu  i on će ti stvoriti novo srce i novi um. Život s Isusom je radostan i bez straha . Kad je Isus s tobom, koga se trebaš bojati ? Ti si Božje dijete i Bog ti govori po proroku Izajiji :  ‘Ne boj se, jer ja sam te otkupio, imenom sam te zazvao, ti si moj! Kad preko vode prelaziš, s tobom sam ; ili preko rijeke, neće te preplaviti. Prođeš li kroz vatru, nećeš izgorjeti, plamen te opaliti neće ."   Možda patiš od osjećaja manje vrijednosti. Nemoj se osjećati manje vrijednim od drugih jer si Isusu ti dragocjen , on te voli i prihvaća takvog kakav jesi . Zašto bi se ti trebao uspoređivati s drugima i osjećati manje vrijedan ? Zamoli Isusa da od tebe otkloni sve što uzrokuje taj osjećaj manje vrijednosti. Također, nemoj stvarati u drugima osjećaj manje vrijednosti loše govoreći o njima ili pokazujući im njihove slabosti i mane. Možda su u tebi još uvijek ljutnja, gnjev, mržnja , nepraštanje. Zbog tih emocija živiš bez radosti, mira i osjećaš se bolestan.  Ne gledaj na druge, pokušaj zadržati svoj nutarnji mir. Možda su drugi o tebi širili laži i neistine  , možda su te kritizirali i osuđivali, pa si se sablaznio. Shvati, najvažnije je da ugodiš Bogu, a nevažno je što drugi misle  i govore o tebi. Sve situacije i ljude koji su ti uzrokovali takve osjećaje predaj Isusu  i zamoli ga da te izliječi. Možda imaš osjećaj krivnje jer si t učinio nešto loše, možda si nešto zaboravio, možda nešto propustio, možda se zbog tvog nepriličnog ponašanja dogodilo nešto nepredviđeno i smatraš se za to odgovornim. Imaš osjećaj, da  se to , samo da si reagirao drugačije, uopće ne bi dogodilo. Nemoj osjećati krivnju, sve je u Božjoj ruci i on ima plan. Reci Isusu što se dogodilo i zašto se osjećaš krivim i zamoli ga da te on od toga oslobodi..  

Gospodine Isuse, pozivam te sada da se sa mnom vratiš u vrijeme dok sam bio u majčinoj utrobi. Gospodine, ako se tada nešto dogodilo što još dan danas ima utjecaja na moj život, sada te molim da me od toga izliječiš. Gospodine, zahvaljujem ti i slavim te zbog tvog dodira i ozdravljenja.

Vrati se nazad s Isusom na mjesto gdje si rođen. Isus je tamo i očekuje da se rodiš. Hvala ti, Isuse zbog tvoje prisutnosti u trenutku mog rođenja. Hvala ti što si me primio u svoje ruke, što si mi zaželio dobrodošlicu u ovaj svijet i što mi jamčiš da me nikada nećeš ostaviti samog. Vidi svoju majku i liječnike i medicinske sestre koji joj pomažu. Što god da se dogodilo u toj situaciji, nikoga nemoj mrziti. Oprosti svima i zamoli Isusa da i njih spasi. Zamoli Isusa da te izliječi od svake moguće rane koju su ti možda svojom nemarnošću  nanijeli liječnici i medicinske sestre.

Pođi s Isusom kroz svoje djetinjstvo. Možda nisi dobio potrebnu ljubav od svog oca ili majke i možda si zbog toga patio. Nemoj mrziti svoje roditelje, možda ti zbog problema ili teških okolnosti nisu mogli iskazati svoju ljubav. Jednostavno im oprosti i reci poput Isusa: " Oče, oprosti im jer nisu znali što čine."  Isuse, sada te pozivam u dane svog školovanja i moju mladost. Gospodine, iscijeli rane koje su uzrokovali nerazumijevanje, sukobi s drugima zbog kojih sam se povukao iz društva i sagradio ograde od svojih bližnjih. Gospodine Isuse, dođi u trenutke kad sam se osjećao usamljen i odbačen od drugih. Pokaži Isusu konkretne situacije i ljude koji su ti prouzročili nevolje. Nemoj se ljutiti niti ikoga mrziti, nego predaj sve Isusu i zamoli ga izliječi tvoje nutarnje rane . Pokaži Isusu svoje učitelje, posebno one s kojim si imao problema.  Oprosti ako su ti nanijeli nepravdu, možda to nisu učinili namjerno. Zamoli Isusa da ih blagoslovi i spasi. pokaži Isusu svoje kolege iz razreda, one koje si volio, ali i one koji su ti iz zavisti, suparništva ili drugih razloga  nanosili nepravdu. Reci Isusu sve čega se sjećaš ili  ono što se sada uznemiruje. Možda te netko seksualno iskoristio, silovao  ili te tvoj dečko ili djevojka ostavio, možda si gledao pornografiju i možda si počinio grijeh bluda i možda ti je sada zbog toga žao. Povjeri Isusu sve što se dogodilo, svoje misli i osjećaje , reci Isusu sve čega se sjećaš ili ono što te još uvijek boli ili uznemiruje.  Pokaži Isusu također svoja kriva prijateljstva, loše društvo koje te zbog loših okolnosti odvuklo u grijeh ili loše navike. Možda si počeo pušiti i piti i malo po malo su te loše navike zarobile. Sad više ne možeš prestati i tu si bespomoćan. Donesi svoje cigarete i alkohol pred Isusa  i pokaži mu svoju spremnost da prekineš s tim lošim navikama. Isus će te osloboditi i dat će ti snagu da ponovno ne padneš u iste loše navike. Možda imaš lošu naviku samozadovoljavanja , bludničenja ili preljuba. Predaj sve Isusu i vjeruj da će te Isus osloboditi i izliječiti te. Možda si oženjen/ udana. Reci Isusu sve što se dogodilo, povjeri mu svoju radost i sreću, ali  također svoje probleme i patnje. Pokaži mu probleme sa svojim roditeljima ili sa roditeljima svog bračnog partnera ili s rođacima. Pokaži mu svoje bračne probleme , poteškoće sa svojim supružnikom, svojom djecom i svoje novčane poteškoće. Povjeri Isusu sve svoje tuge, brige i nutarnje rane i zahvali mu za svu njegovu ljubav i izlječenje koje ti daje.

Možda si svećenik ili redovnik/redovnica. prikaži Isusu sve što se dogodilo od tvoje odluke da mu predaš svoj život pa sve do današnjeg dana. Pokaži mu sve ljude koji su te pratili na tvom putu , one koji su ti donosili radost , ali i one koji su te razočarali i prouzročili ti žalost.   

Gospodine Isuse , predajem ti svoju dušu, svoj um i svoje srce. Svojom predragocjenom krvlju operi moju svijest, podsvijest i nesvjesni dio mog uma, moju maštu i volju. Svojom dragocjenom krvlju operi moje sjećanje i moje srce. Gospodine, zahvaljujem ti i slavim te zbog svega što si mi učinio.

U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Amen. Slavimo Gospodina! Aleluja!


 


 

Video "Unser Gott ist ein liebender Gott"

K-TV

Speech of Pater Joseph in K-TV 2003

 

   

folgt

Video

K-TV

Speech of Pater Joseph in K-TV 2005

 


Order and Info

Gabi und Lothar Rupp

Fasanenstr. 3

74214 Schöntal / Germany

Tel. +49-6294-6784